WordPress

Voor het bouwen van de websites gebruiken wij WordPress, het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. Meer dan 30% van alle websites gebruikt WordPress en dit percentage is nog altijd stijgende.

Snelheid

Wij hebben een eigen premium server om zeker te weten dat u nooit te maken krijgt met een trage website. Ook doordat wij uw website zelf bouwen en hierbij alle overbodige opties uitschakelen neemt de snelheid aanzienlijk toe.

Google Shopping

Wij beschikken ook over de expertise om de producten uit uw webwinkel in te voeren bij het meest effectieve verkoop platform : Google Shopping. Wij bouwen een feed waardoor uw voorraad, prijzen en beschrijvingen automatisch worden bijgewerkt in Google Shopping zodra u iets verandert in uw webwinkel.

Responsive

Alle websites die wij maken zijn responsive. Dit zorgt ervoor dat u website altijd op elk type apparaat goed tot zijn recht komt. Zowel op een Windows computer, Apple iOS, tablet en op elke smartphone.

Social Media

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken van het internet. Wij kunnen hierin ook veel voor u betekenen. Wij maken bijvoorbeeld een website waar u posts van Facebook, Instagram en / of Twitter automatisch verschijnen.

IDealĀ 

In uw webwinkel kunnen wij zo goed als alle betaalmogelijkheden inbouwen en configureren.
Denk aan IDeal, bankoverschrijving, Paypal, Creditcard, Accept giro en zelfs achteraf betalen.

WooCommerce

Voor webshops gebruiken wij de populaire WooCommerce plugin. Deze is relatief simpel in gebruik voor de eindgebruiker. Ook zijn er talloze uitbreidingsopties waardoor wij de webshop kunnen ontwerpen die u voor ogen heeft.

Google

Wij melden uw website automatisch aan bij de zoekmachine van Google. Ook zorgen wij dat u website goed wordt weergegven bij de zoek resultaten d.m.v. uw website haar SEO te optimaliseren.

Support

Wij bieden verschillende support mogelijkheden aan voor uw website / webwinkel. Een chat venster, contactformulier en zelfs zoals ook op Jelli.nl aanwezig een WhatsApp module. Hiermee kan de klant u direct berichten via WhatsApp!

Google Ads

Ook kunnen wij voor een uitgebreid overzicht van uw bezoekers zorgen d.m.v. een Google Analytics account te koppelen aan uw site. Als u wilt adverteren op Google kunnen wij u hier ook bij helpen d.m.v. een Google Ads account.