De Ridder Catering Shop

Een website met volledig draaiende WooCommerce webshop / webwinkel. Hier kan de klant bijvoorbeeld kiezen bij bepaalde producten uit wel 20 variaties, waarbij er ook gelijk een foto van de gekozen variatie in beeld verschijnt en de prijs ook automatisch in het scherm wordt aangepast. Eventuele extra accessoires zijn daarbij ook toe te voegen. Betalingmogelijkheden zoals vooraf, bij levering en IDeal behoren op deze website tot de mogelijkheden.

Shiens Holding BV

Een website met uitleg over de verschillende branches waarin zij zich bevinden, namelijk : Logistiek, Schoonmaak, Werving & Selectie en Thuiszorg. Elke pagina heeft een video achtergrond, in de huisstijl.
ook is er een blogpagina ingebouwd, met aan de zijkant van het scherm de live berichten van Facebook. Ook hebben we de Google vindbaarheid en de Facebookpagina verder geoptimaliseerd.

Activework Kantoormeubelen

Een website met volledig draaiende WooCommerce webshop / webwinkel. Hier kan de klant bijvoorbeeld bij een bureau de volgende opties vooraf al kiezen : De kleur van het bureau zelf, de kleur van het bureaublad, de afmetingen van het blad en eventuele extra accessoires toevoegen. Betalingmogelijkheden zoals vooraf, bij levering en ook IDeal behoren op deze website tot de mogelijkheden.

Meer van onze websites

Checkavg4k
foto website 4k
schoonmaak screen 4k
Duveldesign4k